Polgári búcsúztatás Temetés szervezés

Zombor Zsuzsannával

Miben segíthetek?

Szeretném megkönnyíteni az Ön számára a döntést,  a búcsúzás módjának megválasztásában. 

A halállal foglalkozni riasztó érzés, ezért a polgári búcsúztató megtisztelő feladata, hogy a gyászoló család helyett elmondja azokat a mondatokat, melyek a friss, mély gyász miatt bennrekedtek. 

Ő az, aki életrajzot is ír, verseket mond, idézeteket fűz egymás után, mindezt persze úgy, hogy egy kerek egészt alkotva méltó módon, kegyeletteljes végszóvá váljon, jellemezve az elhunytat, személyes, meghitt, családias jellegűvé téve az utolsó búcsú fájdalmas szertartását.

"Az élet létezik. A halál létezik. A látszat mit sem számít. Az számít csak, amit érzünk." 

Rólam

Az ország egész területén vállalok búcsúztatást!

Online időpont

Foglaljon időpontot időben. A foglalását    e-mailben igazolom vissza.

Vélemélnyek

Kurtán Szilvia

2019. március 23.  

"Elment közülünk egy èlet ami a minden volt.😢 úgy szerettük volna elengedni hogy mosolyogjon mikor hallja szívünk szomorú szavait. A legjobban döntöttünk mikor Zsuzsit kértük fel erre a szomorú feladatra.
Remènnyel teli szép szavakkal engedte el a szeretett édesanyát, mamit, dédit. A legjobb döntésünk volt.
KÖSZÖNJÜK ZSUZSI!!!❤ "  

Kovács Györgyi

2019. február 23.  

"Szeretett édesanyám elment. Méltón szerettünk volna elbúcsúzni tőle. Olyan polgári búcsúztatót kerestem, aki segít emlékezni az élőre, segít elengedni a távozót. Megtaláltam Zombor Zsuzsannát, aki polgári búcsúztatás során emlékvideó készítését is vállalta. Több napig tartó közös munka során megnyugtató kedvességgel segített, fél szavakból értette hogyan szeretnék emlékezni, elbúcsúzni. Bánatomban megértően, segítőkészen, együttérzően, végezte a munkáját, nagyon kedves, szakmáját magas színvonalon végző embert, búcsúztatót ismertem meg személyében. A búcsúztatón a megjelent rokonokkal, barátokkal együtt úgy éreztük, hogy édesanyám egy közeli barátja mondja az emlékező szavakat. Zombor Zsuzsanna megérezte, megértette, hogy nem az eltávozottra, hanem a köztünk élő emberre szeretnék emlékezni ezen a napon. Az általa elkészített életút videó, olyan amilyennek elképzeltem. A búcsúztató, amely emlékezés volt a köztünk élt emberre, minden megjelent rokon és barát számára emlékezetes marad, és ezt pont így szerettem volna. Zombor Zsuzsanna nagyon nagyon köszönöm!
Mindazoknak, akik szeretett családtagjuk búcsúztatását életút videóval, emlékező búcsúztatással szeretnék bonyolítani, tiszta szívemből ajánlom! Zombor Zsuzsanna nagyon örülök, hogy megismerhettem. "   

Polyik Hedvig

2019. február 18.  

"Nagyon segítőkész hölgy! Köszönjük."

Ivicsics József

2019. március 15.  

"Sajnos régebbi temetés alkalmával, voltak rossz tapasztalataink a búcsúztatással. Szerencsére rátaláltunk Zombor Zsuzsannára, akinek a referencia videói egyből meggyőztek arról, hogy Őt kell erre a nehéz és fontos feladatra felkérnünk. Most, hogy már a temetés lezajlott, bátran állíthatom, hogy a legjobb döntésünk volt! Profizmusa, méltó elköszönést tett lehetővé szeretett Nővérem búcsúztatásán!! Köszönöm-köszönjük, az egész család nevében!!"

Bodor Bendegúz

2019. február 18.  

"Nagyon pontos, kedves, szépen tisztán beszélő, szép hangú a hölgy. Csak ajánlani tudom"

Élet történetek - tanulságos életutak a Blogon

Olvasd el hogy erőt meríts!