Életút Film

Kegyeletteljes emlékek

Művészi Temetési Fotók

Egyre inkább elterjedt szokás a profi fotós és/vagy videós közreműködése a gyászszertartáson. Nem kegyeletsértő fotókra és a gyászoló hozzátartozók tapintatlan megzavarására kell gondolnunk, hanem a szomorú esemény ízléses, kegyeletteljes módon történő megörökítésére, ahol a művészi fotók hangulata és nem a nyers, tapintatlan fényképezés dominál.

A fotós és a videós diszkréten, tisztelet-teljesen, szinte észrevétlenül dolgozik azon, hogy a szertartás legfontosabb pillanatai esztétikus módon kerüljenek megörökítésre. Az elkészült képeket igény szerint nyomtatásra kész minőségben, CD-re írva, vagy előhívást követően, albumba rendezve kapják meg a hozzátartozók. A videó felvétel pedig magas minőségben, igény szerint sokszorosított DVD lemezre írva kerül átadásra.

Életút Film

Legújabb - és egyben legszívhezszólóbb - szolgáltatásom a temetésen készült fotók, vagy a hozzám eljuttatott régebbi fényképek, családi emlékek, iskolai bizonyítványok, régi családi okiratok felhasználásával, zenei aláfestéssel készült 

Emlékfilm - Életútfilm, ami végigkíséri az elhunyt életének fontosabb állomásait, és bemutatja a búcsúzás pillanatait is. Igény szerinti példányszámban elkészítve a családtagok számára örök emléket állít a szeretett elhunyt életéről, személyéről.

Szolgáltatás megrendelése

Kérem, adja meg adatait és a lehető leghamarabb felveszem Önnel a kapcsolatot.