Életeken Át Blog

Erőt merítő, elgondolkodtató, motiváló

Amikor egy szeretett hozzátartozónk elhalálozik, az érzelmi teher és a gyászfeldolgozás mellett számos kötelező gyakorlati teendő is vár még ránk. Az egyik ilyen kihívás a digitális örökség kezelése, beleértve a bankszámlákat, online előfizetéseket és a közösségi média fiókokat.

"Boldog Karácsonyt!" "Boldog új évet!" Az év vége közeledtével mindenhol, ahol megfordulunk, mindenki azt mondja nekünk, hogy boldognak kell lennünk.

A Covid-19 (koronavírus) járvány soha nem látott kihívások elé állította azokat a gyászoló családokat, akiknek temetést kell szervezniük szeretteiknek, valamint sok gyászolónak, akik szeretnék tiszteletüket tenni.

"Nehéz szívvel szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy gyönyörű feleségem, Kelly két év után elvesztette a mellrákkal vívott küzdelmét. Bátran harcolt a betegséggel, amiben sokak szeretete és támogatása segítette"

Ha valakit elveszítettünk, akit szerettünk, a lélek azonosulással gyógyul. Egyszer csak észrevesszük, hogy bizonyos tulajdonságait, mozdulatait öntudatlanul is átvettük annak, akit nehéz elengedni. Valami apró gesztust, hangsúlyt vagy mindennapi szokást. Például úgy terítünk, úgy hajtjuk össze a szalvétát, ahogy az elhunyt édesanyánk tette. Valamit...