Életeken Át Blog

Erőt merítő, elgondolkodtató, motiváló

"Boldog Karácsonyt!" "Boldog új évet!" Az év vége közeledtével mindenhol, ahol megfordulunk, mindenki azt mondja nekünk, hogy boldognak kell lennünk.

A Covid-19 (koronavírus) járvány soha nem látott kihívások elé állította azokat a gyászoló családokat, akiknek temetést kell szervezniük szeretteiknek, valamint sok gyászolónak, akik szeretnék tiszteletüket tenni.

"Nehéz szívvel szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy gyönyörű feleségem, Kelly két év után elvesztette a mellrákkal vívott küzdelmét. Bátran harcolt a betegséggel, amiben sokak szeretete és támogatása segítette"

Ha valakit elveszítettünk, akit szerettünk, a lélek azonosulással gyógyul. Egyszer csak észrevesszük, hogy bizonyos tulajdonságait, mozdulatait öntudatlanul is átvettük annak, akit nehéz elengedni. Valami apró gesztust, hangsúlyt vagy mindennapi szokást. Például úgy terítünk, úgy hajtjuk össze a szalvétát, ahogy az elhunyt édesanyánk tette. Valamit...

Új kezdet

2019.01.05

Egy kezdet, amely új terveket, új ismeretségeket, új munkát és szerelemet is hozhat. Ebben az időszakban tervezhetünk is, vagy hagyjuk, hogy sodródjunk az árral, spontán helyzetekkel szembe nézve. Befelé fordulás, elmélyülés.... Behunytad már valaha a szemed és figyeltél a gondolataidra?