Légy Polgári Búcsúztató!

POLGÁRI BÚCSÚZTATÓI MENTOR PROGRAM


Gondolkodtál már azon, hogy kipróbáld magad egy új szakmában, ami bár nem könnyű, de annál szebb hivatás. Búcsúztatónak lenni kihívásokkal teli és változatos munka. Nagyon sok embert ismerhetsz meg, az ország olyan pontjaira is eljutsz, ahol még nem jártál. Olyan sorsokat hallhatsz, ami téged is megerősít és segít abban, hogyan állj az élethez, a munkádhoz, családodhoz. E mellett nagyon fárasztó sokszor, akár fizikailag és lelkileg is. Rugalmasságot és hatalmas empátiát igényel. 

Ha úgy érzed - akár másodállásként vagy főállásban - el tudnád magad képzelni búcsúztatóként, van készséged a szónokláshoz, nem okoz gondot kiállni akár több száz ember elé beszélni, tudod kezelni a gyászoló emberek fájdalmát, jól tudsz fogalmazni... akkor jelentkezz az egyéni Búcsúztatói Mentor Programomba, ahol teljeskörű elméleti és gyakorlati képzést kapsz.

MIT TANULSZ TŐLEM?

16 év szakmai tapasztalat és 2. generációs temetkezési szolgáltatóként olyan szakmai tudást adok át neked, amellyel egyedien és kegyeletteljesen tudod végezni a búcsúztatást.

Megtanítalak arra:

  • hogyan kommunikálj egy gyászolóval
  • hogyan írj életutat
  • hogyan szónokolj - retorika alapjai
  • hogyan épülnek fel a különböző temetkezési formák
  • mi a folyamata a temetés ügyintézésének
  • mi jellemzi az egyes kultúrák-egyházak temetési szokásait
  • mi a kegyeleti protokoll a temetőben és azon kívül
  • mi szükséges ahhoz, hogy szabdúszó vállalkozó légy
  • hogyan építsd fel a márkád  weboldalon és a social médiában
  • Temetkezési jogi ismeretek

POLGÁRI BÚCSÚZTATÁST NEM OKTATNAK SEHOL!

Fontos hagsúlyoznom, hogy nem szertartásvezetői tanfolymaról van szó és nem is polgári búcsúztató tanfolyam. Ezt a Polgári Búcsúztatói Mentor Programot a saját szakmai gyakorlatomra épülve dolgoztam ki. Tehát mentorálást végzek, segítek abban, hogyan indulj el ezen a pályán, hogyan tudsz fejlődni a későbbiekben. 

Máshol nem elérhető ez a tudásanyag!

Az interneten biztosan találkoztok olyan tanfolyammal, hogy Temetkezési szolgáltató, - ez a tanfolyam azoknak szól, akik temetőüzemeltetők és temetkezési szolgáltatók, illetve akik temetkezési irodában ügyintézőként szeretnének dolgozni. Tehát szónoklatot - retorikát, beszédírást nem oktatnak.  A szertartásvezető tanfolyamon szintén nem tanulsz búcsúztatást.

Én 2006-ban szerezetem meg a Temetkezési Szolgáltató OKJ-s bizonyítványt, hiszen a temetkezési vállalkozás müködéséhez jogszabályi feltétel 2005 óta, de a búcsúztatás végézéséhez nem!

MIKOR LESZEL BÚCSÚZTATÓ?

Az egyéni Mentor Program 3 hónap, melyet online formában tartok. Ezen idő alatt 8 alkalommal találkozunk majd az online térben, ahol 11 témakört veszünk át. Ezt követi egy írásbeli záró vizsga, végül a 12. alkalom lesz a személyes találkozás velem, azaz a gyakorlati vizsga, ahol TE fogsz búcsúztatni. 

Tudd, hogy igazán profi búcsúztató kb. egy év múlva leszel, ha heti rendszereséggel búcsúztatsz. Emellett természetesen függ attól is, hogy mennyi időd lesz búcsúztatást vállalni, mennyire bírod lelkileg a 'munkát' és milyen kitartó vagy. A 8 alkalmas mentorálást hozzád igazítva alakítom ki, figyelembe véve a munka-család-egyéb elfoglaltságod szabta időbeosztásod.

Búcsúztató Mentor Program 2022 ŐSZ/TÉL

Tanulj meg egy új szakmát 2022-es áron!

Szeretnéd még ebben évben befejezni a programot és el kezdeni dolgozni, felépíteni vállalozásod? 

Akkor ne habozz, hiszen korlátozottak a helyeim idén a személyes és egyénre szabott búcsúztatói mentor programba! 

Ha érdekel egy független vállalkozói életmód - egy új szakma, akkor JELENTKEZZ AZ ŰRLAPON!

JELENTKEZÉSI LAP

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.