Légy Polgári Búcsúztató!

POLGÁRI BÚCSÚZTATÓI MENTOR PROGRAM


Gondolkodtál már azon, hogy kipróbáld magad egy új szakmában, ami bár nem könnyű, de annál szebb hivatás? Búcsúztatónak lenni kihívásokkal teli és változatos munka. Nagyon sok embert ismerhetsz meg, az ország olyan pontjaira is eljutsz, ahol még nem jártál. Olyan sorsokat hallhatsz, ami téged is megerősít és segít abban, hogyan állj az élethez, a munkádhoz, családodhoz. E mellett nagyon fárasztó sokszor, akár fizikailag és lelkileg is. Rugalmasságot és hatalmas empátiát igényel. 

Ha úgy érzed - akár másodállásként vagy főállásban - el tudod magad képzelni búcsúztatóként, van készséged a szónokláshoz, nem okoz gondot kiállni akár több száz ember elé beszélni, tudod kezelni a gyászoló emberek fájdalmát és jól tudsz fogalmazni... akkor jelentkezz az egyéni Búcsúztatói Mentor Programomba, ahol teljeskörű elméleti és gyakorlati képzést kapsz tőlem és segitek elindítani a búcsúztatói vállalkozásod!

MIT TANULSZ TŐLEM?

17 év szakmai tapasztalat és 2. generációs temetkezési szolgáltatóként olyan szakmai tudást adok át neked, amellyel egyedien és kegyeletteljesen tudod végezni a búcsúztatást.

Megtanítalak:

 • az alapvető temetkezési jogi alapfogalmakra
 • hogyan kommunikálj egy gyászolóval
 • hogyan írj életutat
 • hogyan adj elő - retorika alapjai
 • hogyan épülnek fel a különböző temetkezési formák
 • mi a koreográfiája egy temetésnek, a temetések típusainak
 • mi jellemzi az egyes kultúrák-egyházak temetési szokásait
 • mi a kegyeleti protokoll a temetőben és azon kívül
 • hogyan szervezz meg egy temetőn kívüli temetést
 • a vízi temetés szabályaira
 • mi szükséges ahhoz, hogy szabadúszó vállalkozó légy
 • hogyan építsd fel a márkád a social médiában

Jelentkezz MOST!

A helyeim korlátozottak a személyes és egyénre szabott búcsúztatói mentor programba.

POLGÁRI BÚCSÚZTATÁST NEM OKTATNAK SEHOL!

Fontos hagsúlyoznom, hogy nem szertartásvezetői tanfolymaról van szó és nem is polgári búcsúztató tanfolyam. Ezt a Polgári Búcsúztatói Mentor Programot a saját szakmai gyakorlatomra épülve dolgoztam ki. Tehát mentorálást végzek, segítek abban, hogyan indulj el ezen a pályán, hogyan tudsz fejlődni a későbbiekben. 

Máshol nem elérhető ez a tudásanyag!

Az interneten biztosan találkoztok olyan tanfolyammal, hogy Temetkezési szolgáltató, - ez a tanfolyam azoknak szól, akik temetőüzemeltetők és/vagy temetkezési szolgáltatók, illetve akik temetkezési irodában ügyintézőként szeretnének dolgozni. Tehát szónoklatot - retorikát, beszédírást nem oktatnak.  A szertartásvezető tanfolyamon szintén nem tanulsz búcsúztatást, ott esküvői szertartásvezetőket képeznek!

Én 2006-ban szerezetem meg a Temetkezési Szolgáltató OKJ-s bizonyítványt, hiszen a temetkezési vállalkozás müködéséhez jogszabályi feltétel 2005 óta, de a búcsúztatás végézéséhez nem!


MIKOR LESZEL BÚCSÚZTATÓ?

Az egyéni Mentor Program 3 hónap, melyet online formában tartok. Ezen idő alatt 8 alkalommal találkozunk majd az online térben, ahol 11 témakört veszünk át. Ezt követi egy írásbeli záró vizsga, végül a 12. alkalom lesz a személyes találkozás velem, azaz a gyakorlati vizsga, ahol TE fogsz búcsúztatni. 

Tudd, hogy igazán profi búcsúztató kb. egy év múlva leszel, ha heti rendszereséggel búcsúztatsz. Emellett természetesen függ attól is, hogy mennyi időd lesz búcsúztatást vállalni, mennyire bírod lelkileg a 'munkát' és milyen kitartó vagy. A 8 alkalmas mentorálást hozzád igazítva alakítom ki, figyelembe véve a munka-család-egyéb elfoglaltságod szabta időbeosztásod.

Tanulj meg egy új szakmát!

Szeretnél egy új hivatásban kiteljesedni?

Kibővítenéd a meglévő vállalkozásod egy új szolgáltatással?

Váltanál? Szeretnél kiszabadulni az alkalmazotti létből és inkább vállalkozó lennél, aki saját magának osztja be az idejét?

AKKOR NE HABOZZ!

Jelentkezz az űrlapon és fixáld le helyed!

A helyeim korlátozottak a személyes és egyénre szabott búcsúztatói mentor programba.

Bevételed nem függ sem a pandémiától, sem a háborútól, sem az olaj és energia áraktól!

Töltsd ki az űralpot és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot :)


Ha érdekel egy független vállalkozói életmód - egy új szakma, akkor JELENTKEZZ AZ ŰRLAPON!

JELENTKEZÉSI LAP

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.