Új kezdet

2019.01.05

Egy kezdet, amely új terveket, új ismeretségeket, új munkát és szerelemet is hozhat. Ebben az időszakban tervezhetünk is, vagy hagyjuk, hogy sodródjunk az árral, spontán helyzetekkel szembe nézve. Befelé fordulás, elmélyülés.... Behunytad már valaha a szemed és figyeltél a gondolataidra? 

Magányos nő a tengerparton
Magányos nő a tengerparton

Egy kezdet, amely új terveket, új ismeretségeket, új munkát és szerelemet is hozhat. Ebben az időszakban tervezhetünk is, vagy hagyjuk, hogy sodródjunk az árral, spontán helyzetekkel szembe nézve. Befelé fordulás, elmélyülés.... Behunytad már valaha a szemed és figyeltél a gondolataidra? Ha nem, akkor ezt bármikor megteheted. Nem kell hozzá új év. Hiszen ma is dönthetsz úgy, hogy újra kezded, új dolgokba vágsz vagy felhagysz egy rossz szokásoddal.... vagy elengeded Őt.

Minden reggel egy új nap, és dönthetsz úgy, hogy esélyt adsz magadnak valami újra. Egy új életre, egy új érzésre, egy új célra. Hiszen oly rövid az Élet! A múlt veszteségei csak addig tartanak, míg el nem engeded őket. A jelen a tiéd!

Ezért ne rágódj, ne töprengj az élet dolgain, mert el felejtesz élni. Engedd el a felesleges gondolatokat... Kiket elveszítettél életed során, kiket szerettél nos igen... Őket is el kell engedd.

Nő, aki újrakezdi
Nő, aki újrakezdi

Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. (...) Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet. " /Grace Klinika/